CITROEN
  • Citroën C-Zero
MERCEDES
  • Mercedes-Benz C 350 e
  • Mercedes-Benz S-500 Plug-In Hybrid
OPEL/VAUXHALL
  • OPEL Ampera
PORSCHE
  • Porsche Cayenne S E-Hybrid
  • Porsche Panamera Diesel Plug-In
TESLA
VOLVO
  • Volvo V60 Plug-In
  • Volvo XC90 T8 PHEV
VOLKSWAGEN

Nissan e-NV200 Winter Camper - igazi téli aktualitás a teljesen elektromos koncepcióautó

A teljesen elektromos e-NV200 Winter Camper (téli kempingező) koncepció-furgon számos életmódbeli és technikai újítással bíztat téli kalandozásra és a felfedezés élményére.
Az év egy olyan időszakában, amikor a túrázás és a friss levegőn töltött szabadidős tevékenységek általában menekülési utat kínálnak a mindennapok zaja elől, az e-NV200 Winter Camper alig várja, hogy eggyé váljon a természet csodájával és újra felfedezhesse velünk a körülöttünk lévő világot.

Sparking winter wanderlust with the e-NV200 Winter Camper Concept
A Nissan lakóautó-koncepciót a keményebb terepek uralására találták ki, az e-NV200-at Barcelona-ban gyártják. A spanyolországi Nissan’s Barcelona Plant mérnökei a kerekektől kezdve mindenhol optimalizálták, hogy jobban alkalmazkodjon a kihívást jelentő terepekhez. A Winter Camper számos tuningon, frissítésen ment keresztül, aminek köszönhetően gördülékenyebben halad a durva útfelületeken. A prémium terepjáró gumiabroncsok és a megnövelt menetmagasság optimális tapadást és hasmagasságot biztosít sárban és hóban egyaránt. Az 5400 Lumens erősségű spotlámpák a jármű elején található megerősített acéltartóra vannak felszerelve, ezek maximális megvilágítást és láthatóságot nyújtanak, amikor a sofőröknek erre leginkább szükségük van.

Nissan e-NV200 Winter Camper
A fedélzeti 220 V-os tápegység a tetőre szerelt napelemek segítségével tölthető fel, a beépített kis konyha, a hűtőszekrény, az összecsukható ágyak és a szigetelt üvegek minden környezetben kényelmessé varázsolják az utazást. A Nissan Original Accessories termékcsalád részei, az első és hátsó sárvédők, az ajtó védőburkolatok, az oldalsó rudak és a gumiszőnyegek tökéletesen kiegészítik a terepjáró arzenált, védelmet és kényelmet nyújtva feladattól függetlenül.

Nissan e-NV200 Winter Camper
Csak úgy, mint az e-NV200 Evalia, az e-NV200 Winter Camper is nagyban kihasználja a Nissan intelligens és elektromos-hajtáslánc technológiáját. A jól bevált elektromos egység az erő és a hatótávolság optimalizált összhangját biztosítja, azonnali nyomatékot és gyorsulást, valamint olyan energiatakarékos technológiákat kínál, mint a B-mód a fokozott fékezés és az ECO-mód a hatékonyabb energiafelhasználás érdekében.

- Az elektromos mobilitás egyrészt új, izgalmas élményt nyújt azoknak, aki a volán mögött ülnek, miközben a Nissan fokozottan figyel a környezetre gyakorolt hatásra. Átitatva a kalandvággyal és az elektromos erő izgalmával, a Nissan e-NV200 Winter Camper koncepciója egy optimista előrelépés a jövő felé, a cél a zéró károsanyag-kibocsátás elérése - nyilatkozta Dmitrij Busurkin, a Nissan Europe vállalati értékesítési és kis- és közepes járművekért felelős vezetője (Divisional General Manager for Light Commercial Vehicles at Nissan Europe).

Nissan e-NV200 Winter Camper
Ez a jövőkép és az e-NV200-hoz kapható innovatív tartozékkészletek egyaránt életre szóló kalandra csábítják a sofőröket és a természet szerelmeseit. A teljes átalakítást egy spanyolországi cég végezte, a Nissan Camper Technology Luxury Kit segítségével rajtuk keresztül lehet reprodukálni, ha valaki ilyet szeretne vásárolni.

Forrás: Reizer Levente
PR manager
Grand Automotive CE Kft.