CITROEN
  • Citroën C-Zero
MERCEDES
  • Mercedes-Benz C 350 e
  • Mercedes-Benz S-500 Plug-In Hybrid
NISSAN
  • Nissan Leaf
  • Nissan e-NV200 Evalia
OPEL/VAUXHALL
  • OPEL Ampera
PORSCHE
  • Porsche Cayenne S E-Hybrid
  • Porsche Panamera Diesel Plug-In
TESLA
VOLVO
  • Volvo V60 Plug-In
  • Volvo XC90 T8 PHEV
VOLKSWAGEN

Hyundai KONA Electric - új zászlóshajók a MOL LIMO flotta élén

Ez már a hetedik márka a 450 autóból álló flottában, ebből öt tisztán elektromos.
A MOL LIMO flotta 30 tisztán elektromos Hyundai KONA Electric-kel bővült, ezzel a 450 darabos flotta közel harmada már elektromos.

MOL LIMO - Hyundai KONA Electric
A Hyundai ezt a modellt kétféle akkumulátorral forgalmazza, a MOL LIMO-s autók már a kisebb kapacitású, 39 kWh-s akkumulátorral is alkalmasak arra, hogy utasai akár vidékre is utazzanak vele. Ebben sokat segít, hogy az autómegosztó szolgáltató nemrég bevezette a napi bérlési lehetőséget.

A MOL LIMO bérleti konstrukciói és árai különbözőek, ha havi díjas vagy ha alkalmi felhasználók bérlik az autókat. Előbbiek 15 999 Ft-ért, utóbbiak 19 999 Ft-ért vezethetnek egy napig egy KONA Electric-et. A konstrukció lehetővé teszi, hogy a villanyautózás iránt érdeklődők relatíve olcsón próbálhassák ki ezt a fajta járművet.

A KONA EV hatótávolsága egy feltöltéssel a WLTP-norma szerint akár több mint 305 kilométer is lehet. A modellfrissítés után az autók ülés- és kormányfűtéssel illetve tolatókamerával érkeznek, az Android Auto vagy az Apple CarPlay funkcióval az utasok pillanatok alatt összekapcsolhatják okostelefonjukat az autó multimédiás rendszerével.

100 kW-os egyenáramú (DC) gyorstöltő állomás használata esetén a 80%-os töltöttséghez (SOC) mindössze 54 perc szükséges, a 39 kWh-s és a 64 kWh-os akkumulátornál egyaránt. Amennyiben egy 50 kW-os állomásról töltjük az autót, a 39 kWh-s akkumulátor töltési ideje 57 perc, a 64 kWh-s változaté 75 perc.

MOL LIMO - Hyundai KONA Electric
- A MOL LIMO flottájának új tagja, a Hyundai KONA EV igazi sikermodell és számos területen bizonyított már. Tulajdonosai egy olyan jól használható, praktikus és vonzó megjelenésű, ráadásul környezetbarát autóval utazhatnak, amely semmiféle kompromisszumot nem igényel a használat során. Büszkék vagyunk arra, hogy a MOL LIMO ezt a kiváló autót és a Hyundai márkát választotta – nyilatkozta a sajtóbemutatón Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary ügyvezetője.

All-New Hyundai KONA Electric – Product Highlights
Forrás: Ördög Ibolya
Marketing és Kommunikációs vezető
Hyundai Holding Hungary Kft.